Dirksland - COV Laudando organiseert een 'Bijzonder Kerstconcert'. Dit concert is op zaterdag 16 december 2017 in de Hervormde Kerk te Dirksland. "Wat is er zo bijzonder aan dit concert? Vele eeuwen geven componisten woord en klank , om de vreugde te vertolken van de geboorte van het kind Jezus. Tijdens dit concert worden liederen ten gehore gebracht van componisten uit veelal de 19e eeuw.

Componisten 19e eeuw

Het zullen voor u bekende- en onbekende namen zijn: Charpentier, Händel, Mendelssohn, Brahms, Stanford, Brewer. Deze mensen staan garant voor prachtige muziek, die een vertolking geven van het Kerstevangelie. In die zin is het uniek en bijzonder, aangezien deze liederen niét veelvuldig worden gezongen op ons muzikale eiland Goeree-Overflakkee. Bijzonder is eveneens dat u als publiek actief worden betrokken tijdens dit concert. U wordt van harte uitgenodigd een aantal bekende kerstliederen mee te komen zingen. Samenzang in de ware betekenis van het woord: koor én publiek. De begeleiding van de prachtige liederen is in de vertrouwde handen van organist Wim Diepenhorst. De algehele muzikale leiding heeft dirigent Rinus Verhage. Genoeg reden om kaarten te bestellen om dit prachtige concert bij te wonen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk. Ook zijn ze te bestellen via de mail: info@covlaudando.nl en via de website: www.covlaudando.nl: €2,50 voor kinderen; €5,00 voor volwassen. Gezinskaarten (ouders + 2 kinderen) €12,50

Kerk open: 15.30 uur. Aanvang concert: 16.00 uur

Aansluitend aan het concert is er nog de gelegenheid om gezellig met elkaar een glas glühwein of chocolademelk met elkaar te drinken rondom een vuurkorf.