juli 2017, Regio - "Kustbus Goeree-Overflakkee en Voorne Putten takt aan op toeristische bezienswaardigheden" - Ook deze zomermaanden rijdt lijn 104, de Kustbus van Connexxion, weer een speciale zomerroute en rijdt deze door naar Renesse. Zo wordt het extra aantrekkelijk om met de bus naar de diverse toeristische bezienswaardigheden, stranden en verblijfsaccommodaties op Goeree-Overflakkee, Voorne Putten en op Schouwen-Duiveland te gaan. De zomerdienstregeling geldt tot en met 19 augustus. Lees hieronder verder, ook over de combinatiekaart Goeree-Overflakkee/Zeeland.

De Kustbus rijdt in de zomerperiode op maandag tot en met vrijdag twee keer per uur en op zaterdag en zondag een keer per uur tussen Hellevoetsluis en Renesse en vice versa. Vanaf Ouddorp, elke 30 minuten. Ook rijdt de lijn vier keer per dag door naar Spijkenisse en vanaf Spijkenisse vier keer in ochtend en zes keer in de middag naar Ouddorp.
Alle opstaplocaties, inspiratie voor een dagje uit en voorwaarden van gebruik vervoerbewijzen van lijn 104 zijn te vinden op connexxion.nl

Aansluiting op andere lijnen

Lijn 104 biedt eveneens een goede aansluiting op onder andere lijn 436 in Ouddorp naar Middelharnis en Sommelsdijk, of op lijn 106 in Hellevoetsluis naar Brielle. In Spijkenisse kan men overstappen op de metro. Hierdoor zijn veel bezienswaardigheden of stadjes in de regio goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vinden een actueel reisadvies werkt eenvoudig met de reisplanner app van Connexxion of via de reisplanner op connexxion.nl

VervoerbewijzenTourist Day Ticket

Reizigers die de hele dag op pad gaan en meerdere ritten maken met bus van Connexxion maken of een deel met andere vervoerder reizen in Zuid-Holland, doen er verstandig aan om gebruik te maken van het Tourist Day Ticket van € 13,50 per persoon. Het Tourist Day Ticket is verkrijgbaar bij een verschillende verkoopadressen in Zuid-Holland. Deze staan vermeld op touristdayticket.nl

OV-chipkaart of los kaartje

Voor korte afstanden kan de OV-chipkaart voordeliger zijn. De prijs van de rit is afhankelijk van het begin- en eindpunt. Een los kaartje kopen in de bus is natuurlijk ook mogelijk.

Combikaart Zeeland/Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland in Zeeland verkennen met het gezin? Dan is de Combikaart het ideale vervoerbewijs. Hiermee kunnen maximaal twee volwassenen en drie kinderen, of één volwassene en vijf kinderen (4 t/m 11 jaar) mee reizen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend vanaf begin dienstregeling. De Combikaart kost € 16,- en is te koop bij de buschauffeur.