Middelharnis - Het is tijd voor weer eens een wat stevigere hap op het Jailhouse- podium. En omdat de organisatie niet van half werk houdt, maken zij er maar meteen een waar "feestmaal" van! Het driegangenmenu voor de Bandavond op 20 mei 2017 van Popstichting Jailhouse ziet er als volgt uit: De avond begint met een primeur; het debuutoptreden van Adversarius. Een bewijs van dat er onder de oppervlakte toch nog van alles borrelt op Goeree-Overflakkee... Lees hieronder verder.

"Adversarius is een black metal band die zijn muziek laat kenmerken door snoeiharde passages afgewisseld met melodie en een duister randje. Black metal zoals het ooit bedoeld is. Hierna is het de beurt aan “Dieselburner”, een 2 koppig stoner/ heavy rock beest uit Rotterdam.

De hoofdact is “Order of the Emperor”, een hardrockband rechtstreeks uit Rotterdam. Beïnvloed door rocklegendes Judas Priest, Black Sabbath en Thin Lizzy hebben zij de teloorgang van de rockmuziek sinds de jaren 80 met lede ogen aanschouwd. Verwacht hardrock met classic twin gitaren en melodisch rauwe zang gebracht met de kracht van een sloophamer.

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €5,00. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21:00 uur, aanvang optreden is 22:00. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar."