Brielle - Hillenius werkt voor Het Klokhuis, Spijkers met Koppen en Kanniewaarzijn! In zijn voorstelling "De Man in Bonus", donderdagavond 26 januari om 20.30 uur gaat hij met u op zoek naar het geheim van de voorspoed. Op vrijdagavond is er René van Meurs, zaterdagavond komt Jules Deelder naar het BREStheater te Brielle en zondagmorgen is er een voorstelling voor de jeugd. Kortom: genoeg te beleven! Lees hieronder verder over voorstellingen in de regio.

René van Meurs is bekend van de Comedytrain én Padoem Patsss, de one-liner show van BNN. Na een enorme boost van succes kwam hij zichzelf op een gegeven moment tegen, zoals iedereen zichzelf weleens tegenkomt. Vandaar zijn vraag in de voorstelling op vrijdag 27 januari: "ben ik na deze opdonder nog steeds even goede vrienden met mezelf?". Nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Zaterdagavond komt niemand minder dan Jules Deelder naar BREStheater te Brielle. Samen met ‘dominee’ Bas van Lier vormt hij De Deeldeliers. In de voorstelling om 20.30 uur nemen zij de bezoeker mee op reis door de tijd van heerlijke (soul) jazz muziek van de afgelopen 100 jaar.

Zondagochtend om 11.00 uur volgt een voorstelling voor de jeugd vanaf 6 jaar: ‘De Droomfabriek’. Dit betreft een samenwerking met Theaterwerk De Wildeman en ’t Kunsthuisje. De voorstelling gaat over Isa en haar droomfabriek, die op instorten staat. Eet je boterham! Ruim je kamer op! Opschieten je moet naar pianoles! Doe je huiswerk! Staat je sporttas klaar! Vergeet je PowerPoint niet voor je boekbespreking! Ahhhhhhhhhhhh. Een spannende reis begint als Isa op zoek gaat naar een manier om haar droomfabriek te repareren.

Kaarten reserveert u 24/7 met iDEAL via www.brestheater.nl. Op woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 - 17.00 uur kunt u ook terecht bij de theaterkassa aan het Gooteplein, of te bereiken via 0181 – 413 308 of via kaartverkoop@brestheater.nl