Middelharnis - "Maak het ook mee: Save the date!" CSG Prins Maurits is als kandidaat technasiumschool hard bezig met de start van het Technasium. Technasium is een onderwijsstroom voor HAVO en VWO. Voor leerlingen op het Technasium staat het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O) centraal. Je werkt in teamverband aan vraagstukken en projecten in de bètatechniek. Hier komt alles aan op inventiviteit, creativiteit, organisatietalent en vermogen tot samenwerken. "In schooljaar 2020-2021 gaan we starten in klas 1 van havo en vwo. Kom naar de Open Dag op D.V. zaterdag 18 januari 2020 en er is een informatieavond op dinsdag 21 januari om 19:30 uur. Lees hieronder meer en bekijk de video voor meer informatie.

Technasium HAVO & VWO op CSGPM

Christelijke Scholen Gemeenschap Prins Maurits in Middelharnis is een school waar ze jou vanuit een veilige basis van geborgenheid en aandacht volop de ruimte bieden om te ontdekken, ontwikkelen en ontplooien. "We vinden het belangrijk wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We leiden je graag op om nu en later je plek in te nemen in de samenleving; zowel dichtbij huis als verder weg. Hoge kwaliteit en uitstekende resultaten vinden wij normaal en samen met jou willen we een bijzondere bijdrage leveren aan de wereld om ons heen!"

Maak het ook mee en save the date

Zet ze vast in je agenda: zaterdag 18 januari en dinsdagavond 21 januari in Middelharnis. Op D.V. 18 januari 2020 is er een Open Dag bij CSGPM voor PRO, VMBO-beroepsgericht (alle profielen), MAVO, HAVO, VWO, Technasium en Gymnasium. Een voorlichtingsavond is er op dinsdagavond 21 januari om 19:30 uur.

CSG Prins Maurits

CSG Prins Maurits een school waar we:

  • samen met leerlingen, ouders, bedrijven en instellingen een fascinerende ontdekkingstocht maken;
  • de christelijke identiteit niet alleen belijden, maar ook beleven;
  • betrokken zijn in onze regio én op de wereld;
  • op ontdekkingsreis gaan buiten Nederland;
  • onderwijs geven in een realistische context;
  • gezamenlijk leren zowel binnen als buiten de school.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje, voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte, naar info@koolemediaservice.nl en bekijk HIER de prijslijst.