30 november 2019, Goeree-Overflakkee - "November mag dan wel nog in de herfstperiode vallen, maar het voelt al vaak aan als winter. De bomen worden kaal, het is donker buiten, het weer wordt koud en guur. MAAR, wij zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor de Rotary GO Rally 2020 op zaterdag 18 april aanstaande...in het voorjaar dus!" Aldus de Rotary GO Rallycommissie. "Ook kun je je inmiddels inschrijven én de goede doelen zijn bekend. We gaan rijden voor KNRM Ouddorp en KiKa Goeree-Overflakkee." Lees hieronder verder.

Vervolg

Rotary GO Rallycommissie: "De eerste gesprekken met onze routemeester Theo van Erkel hebben inmiddels plaats gevonden, waarbij we de nieuwe route hebben besproken En dat ziet er veelbelovend uit. Het is uiteraard een andere route dan vorig jaar, maar waarbij we wederom gaan toeren over ons mooie eiland Goeree-Overflakkee.
We hopen uiteraard dat op18 April de prachtige tulpenvelden in volle bloei zullen staan, want die zullen zeker onderdeel worden van de route.

Ook hebben we voor de editie 2020 in de route weer 2 proeven opgenomen en…. om het nog wat uitdagender te maken dan vorig jaar, hebben we ook nog een extra vaardigheid voor u (als rijder en navigator) ingebouwd. Maar ja, wat dat is, blijft natuurlijk een verrassing.

Meer info kun je vinden op onze website (www.rotarygorally.nl) waar je ook kan INSCHRIJVEN!
Wij zijn te volgen op Instagram en op Facebook.

Wij hopen u te zien op ZATERDAG 18 APRIL!"