Stellendam - Van vrijdag 14 september 2018, om 22:00 uur tot maandag 17 september 05:00 uur, is de N57 tussen Ted Jansenplein/N215 en Haringvlietsluizen afgesloten richting Rotterdam. Het verkeer wordt omgeleid via de N497 naar de parallelweg op de Haringvlietsluizen. Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan de N57 tussen Rotterdam en Stellendam. Lees hieronder meer en bekijk de omleidingsroutes.

Tijdens de weekend- en nachtafsluitingen vervangt Rijkswaterstaat het asfalt en de voegovergangen op de N57 tussen Rotterdam en Stellendam. Ook vervangt zij de betonconstructies van de Harmsenbrug. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het onderhoudsprogramma dat Rijkswaterstaat in de provincie Zuid-Holland in 2018 uitvoert. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden onder deze link naar de website van Rijkswaterstaat.nl/N57-Rotterdam-Stellendam.

Omleidingsroutes
Om de werkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren, sluit Rijkswaterstaat delen van de N57 af voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de N497 naar de parallelweg op de Haringvlietsluizen. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld naar het weekend van vrijdag 9 tot maandag 12 november.

Bron Rijkswaterstaat