Stellendam - Het Kiwanis HaringEvent Goeree-Overflakkee 2018 staat voor de deur! Netwerken, proeven en beleven voor het goede doel. Ondernemers zijn van harte uitgenodigd op woensdag 27 juni 2018 in het schitterende, spiksplinternieuwe bedrijfspand van JARO BV in Stellendam. De opbrengst van deze editie gaat dit jaar naar de Stichting Vrienden van het Sophia. Lees hieronder meer en vergeet niet aan te melden.

Goede doel
De opbrengst van deze editie gaat dit jaar naar de Stichting Vrienden van het Sophia. Een verblijf in het Sophia Kinderziekenhuis is – helaas – voor veel kinderen in alle leeftijden noodzakelijk en dit is natuurlijk heel ingrijpend. Het is ontzettend belangrijk dat deze periode zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Dit is waar Stichting Vrienden van het Sophia zich met hart en ziel voor inzet, onder andere door middel van fondsenwerving: Kiwanis Goeree-Overflakkee ondersteunt dit mooie initiatief heel graag en vol overtuiging!

Programma

  • 17.30 uur: Ontvangst
  • 18.00 uur: Start van een smakelijk buffet
  • 18.30 uur: Welkomstwoord, presentatie goede doel, haringhappen
  • 19.30 uur: Rad van fortuin en veiling haringvaatje, met aansluitend overhandiging cheque aan goede doel
  • 22.00 uur: Sluiting bar


Locatie
JARO BV. Adres: Hinder 1, Stellendam.

Hoofdsponsoren
JARO BV
Visspecialist Hameeteman

NIEUW: Rad van Fortuin
Nieuw dit jaar is ‘onze enige echte eigen…’ Rad van Fortuin!
Bij aankomst en/of tijdens het HaringEvent krijgt u de mogelijkheid om loten te kopen. Als de veilingmeester aan het rad draait, heeft u grote kans om mooie, niet-alledaagse prijzen te winnen. U speelt iedere ronde opnieuw mee met uw lot(en). De loten kosten €25,00 per stuk. Met de aankoop van een of meerdere lot(en) steunt u natuurlijk het goede doel!

Veiling haringvaatje met de nieuwe haring van 2018
Zonder haring geen HaringEvent! Tijdens de avond wordt, op Amerikaanse wijze, de nieuwste haring geveild. De hoogste bieder wordt de trotse eigenaar van het felbegeerde haringvaatje, uiteraard ruimschoots gevuld met de smakelijke Hollandse Nieuwe!

Aanmelden
Aanmelden kan via www.haringevent.nl (graag vóór 22 juni 2018 i.v.m. de catering). Toegangskaarten zijn €55,00 all-in/per stuk (inclusief onbeperkt eten en drinken). In de voorverkoop betaalt u slechts €50,00 per toegangskaart.

Bron Kiwanis HaringEvent Goeree-Overflakkee.