13 januari 2018, Utrecht/Goeree-Overflakkee - Op de vakantiebeurs in Utrecht is de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping De Lage Werf uit Den Bommel won een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2017 zijn er 57 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met een waarderingscijfer 9.3. Lees hieronder meer.

"We zijn ontzettend trots en blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award. Als je dan zelfs ook nog een award wint voor Beste Camping in de regio Zuid Holland ben je helemaal sprakeloos.", aldus Miranda Buys.

Oranje en Gouden Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Camping De Lage Werf winnaar regio Zuid Holland mag zich met trots de beste in de regio noemen.

Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog

Voor meer informatie over de camping klik HIER.