Achthuizen - Op vrijdag 14 februari, Valentijnsdag 2020, is er weer een gezellige Open Dag in de oude schuur aan de Bommelsedijk van BrocanteAntiekBijFredriek in Achthuizen. Iedereen is van harte welkom van 10:00-12:00 uur & van 14:00-18:00 uur aan de Bommelsedijk 19A om heerlijk te snuffelen tussen alle brocante, industriële en antieke spullen "uit vroeger tijden". Op deze dag geldt de Valentijn-aanbieding: "Rozen zijn rood, Viooltjes zijn bauw; 10% korting speciaal voor jou!" Lees hieronder meer.

Welkom bij Brocante en Antiek Bij Fredriek

"Welkom bij Brocante en Antiek Bij Fredriek in Achthuizen! Graag stel ik mij even voor: Mijn naam is Fredrieke Koole. Ik ben inmiddels de 40 gepasseerd, vrouw van Emile en trotse moeder van onze mooie dochters Lonneke en Rosemarijn."

't Klassiekerhuis

"Rosemarijn en Emile zorgen samen voor al die fantastische young- en oldtimers (nu ook dealer van de spectaculaire Italjet) bij het 't Klassiekerhuis. Ik heb een gedeelte van onze nostalgische schuur, samen met mijn vriendinnen, speciaal ingericht voor Brocante en Antiek Bij Fredriek. ​Bij 't Klassiekerhuis staat nu dus ook een uitgebreide verzameling van antiek en curiosa. Door de jaren heen verzameld, maar nog altijd blijf ik op zoek naar mooie, unieke spullen. Sommige zijn brocante, andere industrieel of antiek te noemen. Kortom: voor ieder wat wils! Mijn bedoeling is om iedereen, net zoals ik zelf doe, (mee) te laten genieten van alle mooie spullen die we hebben staan. Om te gebruiken, maar ook om de (huis)kamer of mancave een mooie unieke uitstraling te geven."

​"Om een indruk te krijgen kunt u kijken op mijn Instagram​ en ​F​acebook​.

Ik ​zie u en jou graag voor een sfeervolle ontmoeting​​​!​", warme groet​, ​Fredrieke Koole

Parkeren onder- en bovenaan de Bommelsedijk ter hoogte van 19A, Achthuizen.