[Dit artikel heeft een update met oproep van de politie] Goeree-Overflakkee - Op maandagmiddag 24 juli 2023 rond 14:15 uur vond er een ernstig ongeval plaats op de N215 tussen Nieuwe-Tonge en Middelharnis. Een vrachtwagen en een personenauto kwamen frontaal in botsing met elkaar. Bij het ongeval is een dodelijk slachtoffer te betreuren. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio is de personenauto van het slachtoffer meerdere keren over de kop geslagen. Het verkeer loopt extra vertraging op doordat de N215 en de naastgelegen parallelweg deels zijn afgesloten. Politie is op zoek naar één specifieke getuige, lees verder >>

Vervolg

Er is een dodelijk slachtoffer te betreuren. Volgens de eerste berichten bleef de vrachtwagenchauffeur ongedeerd.

Verkeer moet omrijden

De weg (N215 tussen Sommelsdijk en Nieuwe-Tonge) is in beide richtingen afgesloten. Ook de parallelweg is afgesloten en het verkeer kan momenteel via de Oudelandsedijk bij Stad aan 't Haringvliet rijden. De N215 is momenteel één van de drukkere doorgaande routes op Goeree-Overflakkee, dit in verband met de afsluiting van de Haringvlietbrug.

Update politie:

Sommelsdijk - Maandagmiddag 24 juli heeft er een dodelijke aanrijding plaatsgevonden op de N215 tussen een vrachtwagen en een auto. Hierbij is de 24-jarige bestuurder van de auto komen te overlijden. De bestuurder van de vrachtwagen is erg geschrokken, maar bleef ongedeerd. De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Oproep

Het ongeluk vond iets na 14.00 uur plaats. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht middels een verkeersongevallenanalyse. Er is niemand aangehouden. Vooralsnog is de politie wel op zoek naar één specifieke getuige die reed op de N215 Rond 14.00 uur in de richting van Oude Tongen vanuit Middelharnis. Deze auto zou hebben moeten uitwijken voor een tegenliggende auto. Wij vragen de bestuurder van deze auto zich te melden bij de politie via onderstaande opties.