25 januari 2023, Ooltgensplaat - Op maandagmiddag kwam de eigenaar van een aantal schapen, die lopen onderaan de Galathesedijk bij Ooltgensplaat, erachter dat hij één schaap niet meer tussen zijn kudde zag. "Er lopen daar twaalf schapen van ons te grazen bij een melkveebedrijf om het gras kort te houden. Het desbetreffende schaap is net gedekt met een zogeheten "blok" en heeft in dit geval een blauw achterwerk. We hebben de hele dinsdag gezocht en overal gevraagd, maar we doen vandaag toch nu een oproep. Omdat het vreemd is dat ons schaap 'ineens' weg is en niemand iets weet." Lees meer >>

Vervolg

Het desbetreffende schaap is vermist vanaf de Altekleinsedijk, waar het met de kudde onderaan de Galathesedijk graast. De schapen houden daar het gras kort voor een plaatselijke melkveehouder.

Oproep

De eigenaar van het vermiste schaap doet een oproep: "We hopen dat iemand iets weet of iets gezien heeft in de afgelopen dagen óf zelfs weet waar ons schaap nu is! Op de foto is haar zuster te zien. Het schaap dat we missen is ook met een blauwblok gedekt en heeft dus ook een blauw achterwerk. Ze lijkt dus op het schaap de foto."

Neem contact op met de eigenaar van het schaap als je meer weet, via tel. +31 6 4364 3070.

"Alvast hartelijk bedankt!"