26 november 2022, Ouddorp - Op zaterdag 3 december a.s., al weer voor de 23e keer, organiseren VVV Goeree-Overflakkee en Hotel Akershoek i.s.m. Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Goeree-Overflakkee e.o., de Ouddorpse VVV-Snertwandeltochten. De organisatie is ontzettend trots dat het wederom is gelukt om nieuwe stukjes wandelroute op te nemen. Lees meer >>

Vervolg

De organisatie is ontzettend trots dat het wederom is gelukt om nieuwe stukjes wandelroute op te nemen. Speciaal uitgezette wandelroutes voor deze dag, leiden, al naar gelang de gekozen afstand, langs de mooi gelegen Ouddorpse “spulletjes”, door prachtige natuurgebieden en over het strand en/of door de duinen maar uiteraard allemaal weer langs gezellige en verrassende “stempel-/controleposten”. De routes zijn allemaal prima “uitgepijld” en ook geschikt voor “Nordic Walkers”.

De start voor de wandeltocht van 25 en 35 km is mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur (aankomst uiterlijk tussen 15.00 en 16.00 uur!) en de start van de wandeltocht van 10 km is tussen 10.00 en 12.00 uur bij Hotel Akershoek, Boompjes 1, Ouddorp. Inschrijven voor de 25- en 35- kilometerwandeling is mogelijk op het startpunt vanaf 7.30 uur en voor de 10-kilometerwandeling is vanaf 9.45 uur (er kan ook echt niet eerder worden gestart).

Een tip van de organisatie voor het parkeren van de auto’s: denk aan het parkeerterrein “Goudsmiene” (ingang Spaanseweg)!

Het erwtensoep-seizoen bij Hotel Akershoek is inmiddels voor “geopend” verklaard. Een aantal kenners prezen de lekkere smaak, dus met die welverdiende beloning na afloop van de wandeling, komt het helemaal goed!

Deelname kost €6,00 p.p. en is incl. een kleine herinnering en dus ook die goed gevulde kop erwtensoep of ook wel “Akershoek-Snert” genoemd. Ben je lid van een wandelbond, laat dan bij inschrijving je pasje zien en ontvang €1,00 korting p.p.

Info: VVV Goeree-Overflakkee: 0187-681789 of vvv@eilandmarketing