Achthuizen - Maandag 5 september 2022 start Gebr. van Kessel Wegenbouw bv met onderhoudswerkzaamheden aan de Achthuizensedijk en Schaapsweg in Achthuizen (tussen de komgrens van Achthuizen en de rotonde in de N498). De werkzaamheden duren van maandag 5 september 06:00 uur tot en met vrijdag 16 september 18:00 uur. De weg wordt in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer. Doorgaand verkeer kan gebruik maken van de omleidingsroutes die met gele borden worden aangegeven. Lees meer >>

Vervolg

Tijdens het asfaltonderhoud doet waterschap Hollandse Delta aanpassingen voor de bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Het kruispunt Schaapsweg-Langeweg wordt een gelijkwaardig kruispunt en op verschillende plekken worden snelheidsbeperkende maatregelen toegepast.

De weg blijft (behalve tijdens het asfalteren) toegankelijk voor direct aanwonenden en gebruikers van percelen. Zij zijn hiervan op de hoogte gesteld. De aannemer doet zijn best om de overlast zo klein mogelijk te houden.

Toegang voor bewoners

De weg blijft toegankelijk voor direct aanwonenden en gebruikers van percelen. Zij mogen het werkvak voorzichtig berijden. Hierbij is het belangrijk dat de weg niet vuil gereden wordt. Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden is het mogelijk om via de kant van de komgrens van Achthuizen of via de kant van de rotonde in de N498 de woning, bedrijf of perceel te verlaten of te bereiken.

Asfalteren

Tijdens het asfalteren kan tijdelijk helemaal geen gebruik gemaakt worden van de weg. Deze werkzaamheden zijn gepland op woensdag 7 en donderdag 8 september. Als aanwonende of gebruiker van een perceel/bedrijf tijdens deze dagen gebruik wil maken van het afgesloten wegvak, dan graag van tevoren contact opnemen via meldingen.wshd@kessel.nl.

Vragen

Mocht u toch overlast ervaren of vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar: meldingen.wshd@kessel.nl. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van waterschap Hollandse Delta. Klik hier voor eerdere informatie met vooraankondiging van deze werkzaamheden.