14 juli 2022, Ouddorp - Deze zomer hebben ook de medewerkers van Muzikale Hartewensen vakantie en daarom zullen er op 20 en 27 juli en op 3, 10 en 17 augustus zogenaamde zomerafleveringen worden uitgezonden waarin dan geen verzoeken zullen worden behandeld. "Natuurlijk luistert u wel gewoon naar de mooiste psalmen en gezangen (én uitzending samenzangavond met boeren vanuit Kampen!). De eerste uitzending waarin weer wél verzoeken worden behandeld is op woensdag 24 augustus. Die avond begint zoals gebruikelijk om 19.00 uur en zal er ook een meditatie worden verzorgt door Ds. Van de Brink uit Stellendam. Voor deze uitzending kunt u nu alweer een verzoek aanvragen..." Lees meer >>

Samen zingen voor en met de boeren vanuit Kampen bij Muzikale Hartewensen

Op vrijdagavond 8 juli was er onder leiding van Bert Noteboom (dirigent) en Marco den Toom (orgel) een bijzondere samenzangavond vanuit de Bovenkerk van Kampen. Deze avond werd gehouden i.v.m. de stikstofproblemen waar de boeren nu mee worden geconfronteerd, en was live te volgen via het YouTube kanaal van Marco den Toom. U kunt deze avond trouwens nog steeds terugkijken onder het kopje ‘Boeren zingen in de Bovenkerk’.

Medewerkers van Muzikale Hartewensen waren zó onder de indruk van deze avond dat zij toestemming hebben gevraagd om deze avond óók uit te zenden via RTV Slogo, en die toestemming kregen ze!

Daarom kunt u op woensdagavond 20 juli a.s. bij Muzikale Hartewensen op RTV Slogo, op de u bekende tijd (na)genieten van bovengenoemde samenzang. U gaat genieten van de mooiste liederen en psalmen vanuit de Bovenkerk in Kampen, liederen die op bewogen en gedreven wijze werden ingeleid door Bert Noteboom. Het team van Muzikale Hartewensen hoopt dat ook u hierdoor bemoedigd mag worden.

Muzikale Hartewensen op Zondag

Verder kunt u in de vakantieperiode ook gewoon elke zondagavond, tussen 20.00 – 22.00 uur, luisteren naar 2 uur non-stop gewijde muziek bij het programma ‘Muzikale Hartewensen op Zondag’. Het team wenst u een goede vakantie toe en veel luistergenoegen bij Muzikale Hartewensen.

Verzoek aanvragen

Voor deze uitzending kunt u nu alweer een verzoek aanvragen via het invulformulier op de website: www.rtvslogo.nl.