Goeree-Overflakkee - Op de website GOvoorelkaar.nl vind je leuke Flakkeese vrijwilligers en mooie hulpvragen op het eiland Goeree-Overflakkee. Op iGO.nl staat vanaf woensdag 19 januari 2022 een selectie uit die oproepen. Er wordt een mooie reeks artikelen geplaatst om het vrijwilligerswerk wat meer onder de aandacht te brengen op ons prachtige eiland. Lees in de nieuwe rubriek 'Uitgelicht: vrijwilligerswerk' (vanaf morgen dus) het eerste artikel met vrijwilliger Rob van Dijk die bij A Seal in Stellendam aan de slag ging. Lees hieronder meer oproepjes >>

Oude-Tonge

Een 76-jarige dame zou het fijn vinden om met iemand op pad te gaan. Denk aan een rondje wandelen of ergens gezellig een kopje koffie drinken. Mevrouw zit in een elektrische rolstoel.
Wandelen en erop uit - GOvoorelkaar

Middelharnis

In de bibliotheek in Middelharnis vind je het digi-Taalhuis waar iedereen terecht kan die ondersteuning nodig heeft bij het leren van Nederlands en/of het omgaan met de pc. Je hoeft geen ervaring te hebben in het onderwijs, je krijgt vooraf een Basistraining Taalvrijwilliger aangeboden
Taalvrijwilligers gezocht - GOvoorelkaar

Sommelsdijk

Zodra het Streekmuseum weer open is kunnen er weer heel veel vrijwilligers aan de slag. Op een van de mooiste plekjes in Sommelsdijk kun je bijvoorbeeld helpen bij kinderfeestjes, rondleidingen geven of de kassa bemensen.
Gastheer/Gastvrouw/Verkoper - GOvoorelkaar

Melissant

Anja is niet mobiel. Vanwege het werk van haar man zit ze daarom vaak alleen thuis (wel met haar twee lieve honden). Ze zou het gezellig vinden als er af en toe iemand een kopje koffie komt drinken.
https://www.govoorelkaar.nl/hulpvragen/243849

Stellendam

Zeehondenopvang A Seal in Stellendam kan altijd mensen gebruiken om voor en achter de schermen te werken. Denk hierbij aan het geven van rondleidingen, de balie bemensen of het verzorgen van de zeehonden.
i