Ouddorp - Op strand ‘t Flaauwe Werk van Ouddorp heeft op woensdag 21 juli 2021, rond 13:00 uur een grootschalige zoekactie plaatsgevonden naar een mogelijk vermist persoon, nadat er een handdoek en (meisjes)kleding was achtergelaten langs de waterlijn. "Badgasten sloegen alarm..." Lees hieronder meer.

Volgens de badgasten lag de kleding al geruime tijd langs de waterlijn bij opkomend water. Omdat het vermoeden bestond dat er mogelijk een persoon te water was geraakt, is er door de hulpdiensten een grootschalige zoekactie gestart.
De Ouddorpse Reddingsbrigade, KNRM, brandweer (met onder andere een drone-team) en de politie zijn ingezet tijdens de zoekactie die zowel op het water en het strand als in de duinen plaats vond. Ook werd er een helikopter en een vliegtuig van de Kustwacht ingezet.

Na een zoekactie van ca. drie uur hebben de hulpdiensten de zoekactie afgeschaald. Er is bij de zoekactie niemand aangetroffen.

KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond Ambulance Rotterdam-Rijnmond Politie Basisteam Haringvliet Gemeente Goeree-Overflakkee Kustwacht Nederland KNRM station Stellendam KNRM Ouddorp

Tekst FB Ouddorpse Reddingsbrigade