Regio - "Op dinsdag 20 april bent u van harte welkom om online aan te schuiven..." De puberteit is een verwarrende en soms zelfs een stressvolle fase in het leven van zowel jongere(n) kinderen, als voor de opvoeder/begeleider. Met de huidige corona-maatregelen wordt er steeds meer tijd online doorgebracht en is de balans soms zoek. De preventiedeskundigen van Youz verslavingszorg krijgen regelmatig vragen als: "hoe maak ik afspraken over schermtijd?", "waarom zitten jongeren zo veel op hun telefoon?", "wat zijn de gevaren van social media?", "wanneer is het zorgelijk gedrag?" en "waarom delen jongeren pikante foto’s van en met elkaar?". Lees hieronder verder.

Schuif online aan!

Op dinsdag 20 april 2021 bent u van harte welkom om online aan te schuiven. De bijeenkomst begint om 19.30 en duurt tot 20.30 uur. Vanaf 19:15 is de inloop. Helder Theater speelt diverse herkenbare opvoeddilemma’s na, waarbij de preventiedeskundigen van Youz verslavingszorg uitleg en tips geven hoe u hier mee om kunt gaan. De bijeenkomst vindt online plaats via YouTube. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u op de dag van de bijeenkomst de link.

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via preventie@youz.nl en vermeldt hierin uw naam en emailadres.