Middelharnis - De milieustraten van Middelharnis en Goedereede zijn vanaf dinsdag 24 maart gesloten omdat door de extreme drukte de situatie niet meer verantwoord was. Vanaf donderdag 2 april 2020 gaat de milieustraat van Middelharnis op afspraak én onder voorwaarden weer open. De gemeente heeft daarnaast besloten om het grofvuil (huishoudelijk afval dat te groot is voor de container) vaker te laten ophalen. Lees hieronder meer.

grofvuil

Vervolg

De gemeente heeft daarnaast besloten om het grofvuil (huishoudelijk afval dat te groot is voor de container) vaker te laten ophalen. Dit kan, zolang de situatie rond de milieustraten daarom vraagt, wekelijks.

De service is alleen bedoeld voor situaties waarbij het noodzakelijk is om grofvuil snel op te ruimen/weg te halen. Heeft u grofvuil en gaat het om een verhuizing/overlijden of is er een medische noodzaak? Dan kunt u het grofvuil de komende weken op iedere woensdag laten ophalen.

Voorwaarden

Voor het ophalen geldt een tarief van € 26,00 per twee m3. (maximaal zes m3 per keer). U kunt tot uiterlijk maandags voorafgaand aan de ophaaldag de aanvraag hiervoor online indienen. Betaling gebeurt vooraf.

De aanvraagformulieren vindt u op www.goeree-overflakkee.nl/grofvuil.

Medewerkers van de gemeente beoordelen de aanvraag en maken een schema voor het ophalen. Let op! Bij drukte kan het zijn dat de opgegeven dag niet lukt. U wordt dan tijdig gebeld.