Regio - "Bent u liefhebber van natuur? Komt u vaak buiten en vindt u het leuk om nieuwe dingen te leren over het landschap en de planten/dieren die er leven? Dag mag u het tijdschrift van het Zuid-Hollands Landschap niet missen. U kunt nu vrijblijvend het nieuwste nummer aanvragen. Doe dat snel, want op=op!" Lees hieronder meer.

Vervolg

"Vier keer per jaar ontvangen onze bijna 50.000 donateurs van het Zuid-Hollands Landschap het tijdschrift met natuurnieuws. Met mooie natuurfoto's en de laatste informatie van onze boswachters en vrijwilligers in het veld. Bent u al geïnteresseerd? Vraag het proefnummer direct online aan zonder verdere verplichting: www.zhl.nl/proefnummer"

Natuur is gezond
Onderzoek wijst uit dat mensen veel gezonder zijn als ze regelmatig in contact komen met de natuur. Reden genoeg om onze provincie groener te maken. Daarom koopt de stichting al sinds 1934 waardevolle gebieden aan. We stellen natuur zoveel mogelijk open en in het tijdschrift leest u daar meer over. Houdt u van de natuur en vindt u het leuk om nieuwe dingen te leren over het landschap en de planten/dieren die er leven? Dan mag u het tijdschrift van het Zuid-Hollands Landschap niet missen. Er is geen vergelijkbaar blad wat zo veel informatie bevat over de natuur in onze provincie. Vraag vrijblijvend een proefnummer aan en laat u inspireren!

Speciale actie
De Stichting Het Zuid-Hollands Landschap biedt natuurliefhebbers de mogelijkheid om kennis te maken met haar natuurtijdschrift door een proefnummer aan te vragen. Exclusief voor de bijna 50.000 Beschermers – donateurs - geeft de Stichting Het Zuid-Hollands Landschap vier keer per jaar een tijdschrift uit. Zo houden we onze donateurs op de hoogte van actuele ontwikkelingen. In het tijdschrift leest u wat we doen om Zuid-Holland nog mooier te maken. Er staan er leuke activiteiten tips in waaraan iedereen kan deelnemen. Ook elk kwartaal een nieuwe wandel- of fietsroute om erop uit te trekken naar de mooie plekjes in onze provincie. Voor veel mensen is het tijdschrift al jaren een vertrouwde bron om de natuur in te gaan.

Tijdschrift Zuid-Hollands Landschap in het kort

  • Vier maal per jaar samengesteld door een professionele redactie
  • Gevarieerd aanbod aan onderwerpen over natuur, landschap en cultuurhistorie
  • Wandel- en fietsroutes plus talloze recreatietips bieden inspiratie om erop uit te gaan
  • Exclusieve voordeelacties en aanbiedingen voor Beschermers


Proefnummer aanvragen
Vraag het proefnummer aan. Over circa twee weken kunt u ons tijdschrift thuis verwachten. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt, op = op!
U zit nergens aan vast…
www.zhl.nl/proefnummer

Tekst Stichting Het Zuid-Hollands Landschap