Ouddorp - Op vrijdag 13 maart 2020 komt de talentvolle zangeres Pearl Jozefzoon naar Goeree-Overflakkee. Dankzij inspirerende teksten, verfrissende inzichten en de unieke Pearl-sound kunnen jonge en oude bezoekers genieten van een mooi, intiem concert dat niet snel vergeten zal worden. "Ze werd vooral bekend na haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland waar ze tweede werd." Lees hieronder verder en bestel kaarten.

Vervolg

Het concert in de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp staat in het teken van de allereerste paas-cd van Pearl Jozefzoon. Gevraagd naar de reden van het maken van deze cd, legt Pearl uit: "De veertigdagentijd is voor mij de meest indrukwekkende periode van het jaar. Het is de tijd van bezinning en reflectie. De tijd waarin wij ons voorbereiden op Pasen. Met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood nadat hij Zijn leven gaf voor ons. Die wetenschap vult mijn hart met liefde en dankbaarheid. En dat gevoel wil ik delen via mijn muziek."

Droom
Pearl Jozefzoon is één van de bekendste christelijke artiesten van Nederland. Maar ook buiten de kerkmuren kennen veel mensen haar. Ze werd vooral bekend na haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland waar ze tweede werd. Pearl treedt tientallen keren per jaar op. Ze geniet van ieder concert en weet met haar loepzuivere, warme stem ontzettend veel mensen te raken. Pearl bracht eerder al drie albums uit, maar bleef de droom houden om een eigen paas-cd te maken. Die droom is nu dus uitgekomen.

Nieuwe inspiratie
Voor haar paas-cd herschrijft Pearl diverse bestaande nummers. Met het album wil Pearl een inkijkje geven in het leven en lijden van Jezus. Ze wil mensen bewust(er) maken van wat God deed voor ons. Pearl presenteert de plaat samen met haar muzikanten en backing vocals door het hele land en is dus ook te gast op Goeree-Overflakkee. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Zingen in de Kerk, een initiatief van de Protestantse Kerk Nederland.

Meer info?
Kaarten zijn te koop via www.zingenindekerk.nl/pasenmetpearl en kosten €12,50 per stuk. Aanvang is om 20.00 uur, de deuren gaan om 19.30 uur open. Kom genieten van dit prachtige paasconcert en ga een ervaring rijker weer naar huis!