Middelharnis 28-12-2019 - De ondernemers van de Bedrijveninvesteringszone (BIZ) Middelharnis centrum zijn erg teleurgesteld en wel om het volgende. Voor de jeugd is er een gratis schaatsbaan geregeld door de ondernemers in het winkelcentrum. Veel kinderen hebben er al volop van genoten. En wat een plezier en leuke plaatjes heeft het al opgeleverd! Vooral overdag, want 's nachts gebeuren er andere dingen. Lees hieronder meer.

De schaatsbaan wordt nu voortijdig gesloten, want enkele personen hebben de speakers die ophangen bij de schaatsbaan vannacht gestolen en hebben daarmee het plezier voor de kinderen verpest. Het was niet de eerste keer dat er overlast was, maar dit was de druppel voor het bestuur. Eerder al werd er in de nachtelijke uren ongeoorloofd gebruik gemaakt van de spullen aldaar. De ondernemers hebben naast hun drukke winkel deze schaatsbaan geregeld en zetten hun dure energie in voor de bezoekers. Des te zuurder is het om te zien dat dit nu gebeurd.

Er is aangifte gedaan bij de politie en die start een onderzoek naar de daders van dit misdrijf (stelen is een misdrijf)

Heeft u wat gezien, heeft u opgemerkt dat er ineens speakers bij u in huis of schuur staan die er niet waren eerder? Neem dan contact op met de politie, tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M, tel 0800-7000.