Sommelsdijk - Ben je gevorderd danser of heb je nog nooit een stap op de dansvloer gezet? Iedereen is van harte welkom bij de salsalessen in sport- en recreatiecentrum De Staver. De lessen worden gegeven door enthousiast Salsadanser Petra Hoek: "Ik geef al enige jaren les, maar volg ook zelf nog steeds lessen en ga naar Salsafestivals in het buitenland om inspiratie op te doen en nieuwe dingen te leren die ik dan weer kan delen met de cursisten."

Salsa laat je genieten en brengt positiviteit
Petra: Salsa verandert je leven, maakt positieve energie in je los, het is genieten, brengt een heleboel gezelligheid én houdt je jong! Vooral de Cubaanse Salsa is erg leuk om te doen. Het is technisch niet heel ingewikkeld, niet geforceerd en draait vooral om plezier hebben. Door de combinatie van invloeden uit de Son Cubano , Rumba en andere Afro-Cubaanse stijlen is het een hele "rijke" dansstijl. En de vrolijke en ritmische muziek staat garant voor een zonnige en positieve sfeer!"

Nieuwe Salsadanscursussen

De nieuwe Salsadanscursussen in De Staver starten met gratis proeflessen:

  • Vrijdag 10 januari van 20.00-21.00 uur voor gevorderden en 21.00 – 22.00 uur salsa niveau beginners 2 (voor degenen die de basisbewegingen van de salsa al kennen).
  • Zaterdag 11 januari van 19.30 – 20.30 uur niveau salsa beginners 1 .
  • 10 januari: Speciaal voor vrouwen is er op 10 januari (19.00 – 20.00 uur) in De Staver tevens een gratis proefles Ladies Styling (salsasolo voor vrouwen). Petra: "Bedoeld voor vrouwen die mooier en zelfverzekerder willen leren dansen."

Gratis proefles

Wil je meedoen? Neem de eerste stap en meld je aan voor een gratis proefles via tel. 06-22168161 of via de mail: info@petrahoek.nl.

Salsadansworkshops

Naast de Salsadanscursussen verzorgt Petra Hoek ook Salsadansworkshops. Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een Salsaworkshop voor een teambuildingsdag of privéfeestje of een workshop Ladies styling (ook voor een vrijgezellenfeest!). "Gezelligheid gegarandeerd. De workshops worden op maat samengesteld, afhankelijk van doelgroep, groepsgrootte, beschikbare tijd etc.," aldus Petra. "Ook voor andere lessen, zoals Zumba , Zumba voor kids, Zumba voor senioren, Streetdance en Piloxing, kun je bij mij terecht. Er zijn open lessen van 8 t/m 10 januari 2020 op verschillende locaties op Goeree-Overflakkee."

Voor meer informatie bekijk je de website: www.petrahoek.nl

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl of bekijk HIER de prijslijst.