Oktober 2019, Middelharnis - De Rally Commissie van Rally Rotary Goeree Overflakkee is er klaar voor: de 3e editie van de Rotary GO Rally, volgend voorjaar op zaterdag 18 april 2020. "Een fantastisch jaartal en een mooie datum, waarbij we tussen de tulpenvelden een mooie tocht over ons fantastische eiland Goeree-Overflakkee gaan beleven; een spannende proef en een fraaie, gezellige, feestelijke afsluiting. We zijn druk bezig met het in kaart brengen van het goede doel en zodra bekend, zullen wij dit met u delen. U kunt zich al inschrijven middels een Facebookberichtje, dan wel een e-mail....!" De aftrap voor de Rotary GO Rally editie nummer 3 is inmiddels definitief genomen. Lees hieronder meer.

Definitieve aftrap 3 oktober

Onder het genot van koffie en glaasje wijn hebben op donderdag 3 oktober 2019 enkele leden van de Rally Commissie (Bram Roos en Hans Pijls) en de routemeester Theo van Erkel, de mogelijkheden voor een mooie route besproken en de proeven onder de loep genomen. "Indien het allemaal gestalte kan gaan vinden, zal het weer een uitzonderlijke boeiende dag gaan worden!"

Blijf op de hoogte - schrijf in

Blijf op de hoogte en volg, like Facebookpagina Rally Rotary Goeree-Overflakkee en hou website rotarygorally.nl in de gaten. Schrijf je via bovenstaande linkjes nu al in of geef je op als sponsor van dit geweldig evenement!