September 2019, Goeree-Overflakkee - De glasvezelcampagne op Goeree-Overflakkee is de laatste campagneweken ingegaan. Glasvezel is nu dichtbij voor het buitengebied en de drie kernen van ons eiland Goeree-Overflakkee. "Het is nu of nooit voor de inwoners en bedrijven van het buitengebied van Goeree-Overflakkee en van de kernen Achthuizen, Den Bommel en Stad aan ’t Haringvliet. De glasvezelcampagne gaat de laatste weken in. Vóór 23 september moet minimaal 45% van de inwoners een abonnement hebben afgesloten bij een dienstaanbieder. Alleen dan krijgt de aanleg van glasvezel een GO! Kiest u op een later moment alsnog voor glasvezel, dan betaalt u meer." Lees hieronder verder.

Kiest u op een later moment alsnog voor glasvezel, dan betaalt u de werkelijke
aansluitkosten van minimaal €995,00 extra.

Glasvezel is dé basisvoorziening voor de toekomst

Inmiddels is een goede en snelle internetverbinding een basisvoorziening. Voor particulieren, voor bedrijven, voor jong én voor oud. De komst van glasvezel gaat daarom heel veel betekenen voor de toekomst van Goeree-Overflakkee. Daarom is het zo belangrijk dat u meedoet, want alleen als 45% van de inwoners een abonnement bij een dienstenaanbieders afsluit, komt er glasvezel.

Met elkaar, voor elkaar!

Hulp nodig? Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste glasvezelabonnement? Bezoek een lokale inschrijfavond bij u in de buurt. Een overzicht van de avonden is te vinden op www.glasvezelbuitenaf.nl, deelpagina Goeree-Overflakkee.

U kunt ook een afspraak maken met een lokale verkoper door online uw gegevens in te vullen op www.glasvezelbuitenaf.nl/advies.

"Op naar de 45% = op naar supersnel internet voor Goeree-Overflakkee!"