Stellendam - Op zaterdag 22 juni 2019 wordt voor de tweede keer de jeugdtriathlon GO georganiseerd. In en rond zwemcomplex ’t Zuiderdiep in Stellendam kunnen leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 meedoen aan dit sportieve evenement. Om 09:00 uur is de start voor de leerlingen van groep 3 en 4, om 10:00 uur starten de leerlingen van groep 5 en 6 en om 11:00 uur start de laatste serie met leerlingen uit groep 7 en 8. Lees hieronder meer en schrijf je in (nog tot 7 juni!).

Triathlon

De triathlon bestaat uit 3 onderdelen; zwemmen, fietsen en hardlopen. De afstanden die afgelegd worden zijn aangepast aan de leeftijd van de deelnemers en voor iedereen zonder probleem vol te houden.

Inschrijven

De organisatie is in handen van Sportteam GO en deelname is gratis. Inschrijven kan door een email te sturen naar: e.vaneekelen@goeree-overflakkee.nl

Sponsoractie KiKa

Voor alle deelnemers is er een leuke herinnering en de snelste 3 triathleten per categorie winnen een mooie beker. Aan dit sportieve evenement is ook nog een sponsoractie verbonden. Bij inschrijving ontvangen de deelnemers een sponsorlijst voor Kika. De deelnemer die het meeste sponsorgeld inzamelt wint de gouden Kika bokaal en een Kika beer.
Inschrijven kan t/m 7 juni 2019.