Sommelsdijk - De mystery guest van 24Event is bekend! Oud-profvoetballer Ruben Schaken komt op vrijdagavond 3 mei 2019 een uur lang voetballen. Wil jij graag met deze oud Eredivisie speler voetballen tegen Frank en Wouter van 24Event? Dat kan! Zorg voor 50 euro sponsorgeld en maak kans op vijf minuten voetballen samen met Ruben Schaken in de pannakooi. Voor iedereen die mee doet, ligt er een gesigneerde bal van Ruben Schaken klaar! Doe jij mee?

Hoe doe ik mee?
Vul het sponsorformulier volledig in en zorg voor €50,- sponsorgeld. Het ingevulde formulier mail je voor 6 april 2019 naar wouterenfrank24event@gmail.com. Daarna worden de 8 gelukkige winnaars door middel van een loting bekend gemaakt. Het geld en het originele sponsorformulier kun je inleveren op 3 mei vanaf 20:00 tijdens het 24Event in de Staver. Daar ontvang je gelijk de gesigneerde bal van Ruben Schaken.
Het sponsorformulier is te downloaden op de website www.24event.nl. Mocht het niet lukken, mail dan even naar bovenstaand e-mailadres, dan wordt het formulier zo snel mogelijk toegezonden.

24Event
Deze sponsoractie is een onderdeel van het 24Event. Tijdens het 24Event gaan Frank en Wouter op 3 mei 2019 vanaf 15:00 de uitdaging aan om 24 uur lang te voetballen voor het goede doel. Het geld komt via de Roparun terecht bij instellingen, goede doelen en projecten die zich bezighouden met de zorg voor mensen met kanker. Het evenement wordt op 3 en 4 mei georganiseerd in recreatie centrum De Staver te Sommelsdijk.

Genoeg te doen!
Tijdens het event is er voor iedereen genoeg te doen variërend van een markt, een feest en een ontbijtbuffet. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor eventuele aanvulling op het huidige programma!

Meer informatie of wil je je inschrijven?
Wil je het samen met een vriend(in) of familielid 5 minuten opnemen tegen Frank en Wouter? Dat kan! Geef je dan snel op via de website! Meer informatie is te vinden op de www.24event.nl. Volg 24Event via Facebook of via Instagram @24event24 om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.