Goeree-Overflakkee - Op 18 januari 2019 heeft Politie Goeree-Overflakkee een oproep gedaan om te melden waar u zich aan stoort in het verkeer: "Hierop hebben wij veel reacties gehad, waaronder het niet aangeven van richting bij het verlaten van de rotonde. Daarom hebben wij een uur lang een controle hierop uitgevoerd bij de rotonde voor Middelharnis. Hierbij hebben wij 40 overtredingen geconstateerd. De overtreders hebben een proces-verbaal gekregen."Lees hieronder verder.

Politie: "Op het moment dat u geen richting aangeeft als u de rotonde verlaat weet het overige verkeer niet wat u gaat doen. Dit bevordert de doorstroming van het verkeer niet. Dit heeft, zeker op zo'n drukke rotonde als deze, als gevolg dat het verkeer opstroopt waardoor er onnodig files ontstaan. Als u uw richtingaanwijzer gebruikt, dan helpt u mee om files en irritatie bij de overige weggebruikers te voorkomen.

In de loop van de avond ligt onze aandacht nog steeds op dit punt en zullen wij blijven verbaliseren op het moment dat wij een overtreding constateren. U bent gewaarschuwd."

Bron Politie Goeree-Overflakkee