Goeree-Overflakkee - Op 22 december 2018 is er van 14:00 tot 18:00 uur weer een nieuwe editie te horen van de Winterse 50 op RTV Slogo radio. De Winterse 50 is een jaarlijks terugkerende lijst bij de lokale omroep van Goeree-Overflakkee. Elk jaar hoor je de meest populaire Kersthits die ooit gemaakt zijn en daarmee kom je alvast helemaal in de Kerstsfeer! Lees hieronder meer en bekijk de juist frequenties om niets te missen.

Is Last Christmas van Wham nog steeds de populairste kersthit? Of wordt deze kerstklassieker van de eerste plek verdreven door Chris Rea, Band Aid of Mariah Carey? Deze afgelopen weken heeft de stembus open gestaan op www.winterse50.nl. In de Winterse 50 is uiteraard ook plek voor nieuwe hits. Het is maar net waar de inwoners van Nederland en België op stemmen. De meeste stemmen tellen en dat levert elk jaar een gevarieerde hitlijst op. De strijd om de nummer 1 is in het voordeel van Wham, hun liedje Last Christmas stond 12 van de 16 voorgaande edities op de hoogste plek.

De presentatie van de Winterse 50 op RTV Slogo is dit jaar in handen van Danny Rijkels en Lars Horselenberg. Zij nemen je mee door lijst op weg naar de nummer 1 en vertellen bij elke notering één of meerdere feitjes en leuke wetenswaardigheden over de muziek uit de lijst.

Meer informatie over de lijst vind je op www.winterse50.nl. Genoeg redenen om te luisteren dus, aanstaande zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur op RTV Slogo Radio!

Uitzendkanalen RTV Slogo:

Radio Ether 105.6FM (West) / 105.9 (Oost)

Kabel: 105.9

Digitaal Ziggo 915

KPN/Telfort/XS4ALL: 1071

Online via www.rtvslogo.nl.