Regio - "Wie weet wat Joachim Stein de laatste week van zijn leven heeft gedaan?" De politie is op zoek naar getuigen die meer inzicht kunnen geven in de laatste week van Joachim Stein. Zijn lichaam is zaterdagmorgen 29 september 2018, rond 11:00 uur levenloos aangetroffen op het strand ‘De Kwade Hoek’ in Goedereede. Lees hieronder snel verder en bekijk de foto's van zijn kleding.

Oproep politie:

"Wandelaars troffen het lichaam aan en waarschuwden direct de politie. Zij stelden een onderzoek in en er werd sectie verricht op het lichaam. Zover het onderzoek nu uitwijst is er geen sprake van een misdrijf. Toch wil de politie graag meer weten over wat Joachim de laatste week van zijn leven deed, waar hij verbleef, hoe hij reisde en wie of wat hij heeft bezocht."

Afgereisd naar Nederland

Joachim is op 21 september vanuit Duitsland afgereisd naar Nederland. Hij verbleef wel vaker op Goeree-Overflakkee in de omgeving van Ouddorp. Het strand waar hij is aangetroffen maakt deel uit van het Noordzeestrand tussen Ouddorp en Stellendam. Dit gedeelte is een natuurgebied en wordt vaak door wandelaars bezocht.

Signalement

  • 48-jarige Duits sprekende man
  • Blanke huidslkeur
  • 1.86 lang en rond de 70 kilo
  • Kort bruin stekelig haar
  • Grijze trui met capuchon en de tekst in bordeauxrode letters ’Amsterdam’
  • Grijze spijkerbroek
  • Asics blauw/witte/groene sportschoenen.

"Toen de man werd aangetroffen droeg hij de kleding die u op de foto ziet. Verder weten we dat hij waarschijnlijk een rugzak bij zich had en een bril droeg."

Tips?

De politie wil graag in contact komen met getuigen die meer kunnen vertellen over waar hij verbleef, wat hij heeft gedaan en of hij met anderen was.

Heeft u informatie neemt u dan contact op met 0900-8844. Of vult u onderstaand tipformulier (klik op link hieronder) in.

Heeft u meer informatie? Klik HIER voor het tipformulier.