Regio - Om de Zuid-Hollandse kust krachtig te houden, ook in de toekomst, vraagt Provincie Zuid-Holland u drie vragen te beantwoorden. "Samen maken we de kust nog krachtiger!" Zuid-Holland is trots op de kust en zet zich in om de kust veilig en aantrekkelijk te houden, waarbij wordt gestreefd naar een goede balans tussen natuur, recreatie en economie. Lees hieronder verder.

Zuid-Holland

Zuid-Holland is trots op de kust en zet zich in om de kust veilig en aantrekkelijk te houden, waarbij wordt gestreefd naar een goede balans tussen natuur, recreatie en economie. Ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie, het klimaat en de groei van de steden vragen om maatregelen die ook van invloed zullen zijn op de kust. De provincie stimuleert economie, maar koestert ook de landschappelijke en natuurlijke kwaliteiten van de kust. Ook zijn duurzame energiebronnen een belangrijk thema, omdat deze effect kunnen hebben op het kustgebied. Samen met andere partijen moet de provincie hier keuzes in maken. Keuzes die er samen voor zorgen dat we ook in de toekomst kunnen genieten van onze krachtige kust.

Enquête

De provincie wil graag haar inwoners betrekken bij het maken van belangrijke keuzes over de kust om de kust nog krachtiger te maken. Wat vindt u van de kust? Laat weten wat u belangrijk vindt door drie vragen te beantwoorden via deze link.

Bron: provincie Zuid-Holland