Middelharnis - Donderdag 17 mei 2018 start de cursus Omgaan met Geld. U kunt nog aanmelden tot 1 mei. Het is een laagdrempelige cursus voor iedereen die graag wat meer inzicht in zijn financiën heeft en hier wat ondersteuning bij kan gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De cursus wordt gehouden in het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, aan de Koningin Julianaweg 45 in Middelharnis, van 10:00 – 11:30 uur. Bekijk hieronder de data en vergeet niet aan te melden.

Als je een eigen inkomen hebt, moet je goed nadenken over je geld. Je kan leuke spullen kopen, maar het is belangrijker om geld te hebben voor huur, energiekosten, ziektekostenverzekering en eten. Geld lenen is niet slim. Je hebt dan een schuld die je weer terug moet betalen. Vaak is het beter om pas iets leuks te kopen als je er voor gespaard hebt. Maar hoe doe je dat? Waarom moet je een administratie bijhouden? En hoe doe je dat? En maak je wel gebruik van alle toeslagen waar je recht op hebt? Dit zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus. Daarnaast worden er ook tips gegeven om zuiniger te leven.

Cursusdata: 17, 24 en 31 mei en 7 juni 2018.

Locatie: gemeentehuis Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 in Middelharnis

Tijd: 10:00 – 11:30 uur

Aanmelden

Aanmelden kan tot dinsdag 1 mei via dit digitale aanmeldformulier. De cursus wordt alleen gegeven bij minimaal acht aanmeldingen. Er kunnen maximaal vijftien mensen deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Pauline Kootstra, consulent schuldhulpverlening, via deze link naar de mail of door te bellen met het algemene telefoonnummer 14 0187.