Rotary Go Rally 2018 powered by VREDESTEIN - Op zaterdag 21 april 2018 organiseert de Rotaryclub Goeree-Overflakkee een gezellige en mooie rally voor iedereen die van autorijden houdt. De rally staat open voor iedereen en met elke auto, dus zowel voor bijzondere klassieke auto’s als de (gewone) woon-werk auto. Naast dat u een fantastische dag wordt aangeboden, wordt de rally ook gereden voor een goed doel. Dit jaar is dat Woonvoorziening De Westplaat te Sommelsdijk. Dit is een woonvoorziening voor verstandelijk beperkte bewoners. Lees hieronder meer.

De rally

De dag begint met een hartelijk ontvangst onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers (zie programma hieronder)! Na uitleg over de route begint de ochtendetappe over het oostelijk deel van ons mooie eiland Goeree-Overflakkee. Na de lunch voert de route de deelnemers naar het westelijke deel van het eiland, met als eindbestemming Ouddorp.

Navigeren

Inschrijven kan in de Tourklasse of de Vintageklasse. De route wordt gereden door middel van het Bolletje-Pijltje systeem.

Klassieke auto

Het is ook mogelijk om te navigeren in een klassieke auto. Er zijn via autoclub Carwei een flink aantal mooie klassiekers met bestuurder beschikbaar. In deze auto kan de rally worden gereden als navigator.

Inschrijven -IS NIET MEER MOGELIJK!

Inschrijving voor de Rotary GO Rally kan middels DEZE LINK naar rotarysite: rotary.nl/goereeoverflakkee, of via deze link naar de mail van rotarygorally@gmail. De inschrijving is pas definitief na betaling van de inschrijfkosten. Deze inschrijfkosten bedragen €135,00 (excl BBQ) of €175,00 (incl BBQ) per equipe van 2 personen. Voor dit inschrijfgeld beleeft u een fantastische dag en daarnaast krijgt u een ontvangstdrankje, lunch, borreldranke/hapje en eventueel een diner. Uiteraard ontvangt u ook het routeboek, een goodybag en het autoschild.

Waar doen we het voor

Naast dat u een fantastische dag wordt aangeboden, wordt de rally ook gereden voor een goed doel. Dit jaar is dit Woonvoorziening De Westplaat te Sommelsdijk. Dit is een woonvoorziening voor verstandelijk beperkte bewoners. Bij de voorziening wordt een mooi balkon/terras gerealiseerd, waar de bewoners in de zomer heerlijk van de zon kunnen genieten. "Met het geld van de rally willen we een bijdrage leveren voor het realiseren van deze buitenvoorziening".

De Westplaat

De opbrengst van de Rally is voor de renovatie en herinrichting van het balkon/dakterras ten behoeve van de bewoners van De Westplaat. Dit is een onderdeel van Sjaloomzorg en gevestigd aan de Antoon Coolenstraat 136-138 te Sommelsdijk (boven de apotheek en huisartsenpraktijk). In De Westplaat wonen mensen met een verstandelijke handicap, lichamelijke en/of psychiatrische beperking of niet aangeboren hersenletsel.

Het complex is gebouwd in 2007. Aan de achterzijde (boven de ingang van de apotheek) bevindt zich een groot dakterras. Dit is alleen betegeld en slechts voorzien van een oude tafel en stoelen. Omdat de bewoners van het complex met mooi weer moeilijk (een aantal bewoners zit in een rolstoel of is slecht ter been) naar een strand of terras kunnen, wil de leiding van het complex het dakterras opnieuw inrichten, zodat de bewoners met mooi weer hier kunnen vertoeven.

Er zijn door de bewoners en leiding zelf het afgelopen jaar al acties geweest (koekverkoop etc) en hiervan zijn al zonneschermen aangeschaft. Echter, er is nu nog een flink bedrag nodig voor nieuw meubilair en plantenbakken (tevens bedoeld als afscheiding) en planten.

"Graag willen wij hen helpen dit bedrag bij elkaar te 'rijden'."

Programma Rotary Go Rally 2018

10:00 uur Ontvangst bij Tieleman Keukens; uitleg van de route, uitdelen routeboeken en rallybescheiden

11:00 uur Start eerste equipes ( start om de minuut)

11.45 uur Vertrek laatste equipes

13.00 uur Aankomst eerste equipes op de lunchlocatie (Bolbaken Herkingen)

13.45 uur Herstart vanaf de lunchlocatie

14:30 uur Vertrek laatste equipes vanaf lunchlocatie

15.45 uur Aankomst eerste equipes op eindlocatie (Strandclub ZEE, Brouwersdam Ouddorp)

16:30 uur Aankomst laatste equipes op een prachtige eindlocatie

17:00 uur Prijsuitreiking en aansluitend BBQ.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.