[update onderaan artikel] Sommelsdijk - De spannende finale-dag van de Champions League 2017 in recreatiecentrum De Staver te Sommelsdijk werd live uitgezonden. Nadat er in 2016 geen live-uitzending was gemaakt rondom het zaalvoetbal-spektakel op Goeree-Overflakkee en er tijdens het evenement wel veel naar gevraagd werd, was er weer een live TV-uitzending. Het TVteam van de lokale omroep van Goeree-Overflakkee heeft na deze uitzending diverse vragen gekregen of het mogelijk was om de uitzending ook nog online te zetten. Dit uiteraard voor de spelers van die dag, maar voor ook mensen die de dag graag nog eens opnieuw zouden meemaken. Lees hieronder verder en bekijk één van de afleveringen.

Zaterdag 30 december 2017 produceerden vanaf 12:30 uur, een grote groep vrijwilligers van de lokale omroep weer een live TV-uitzending, rondom het sportieve, jaarlijks evenement: Champions League! De finaledag was deze dag in zijn geheel LIVE te zien via de diverse tv kanalen van RTV SLOGO. Het programma 'Sport Lokaal TV' van RTV Slogo heeft nu (voorlopig) twee uitzendingen online gezet voor de sportieve kijker. Deze kan zijn/haar hart ophalen met de 'Finale heren DJS-DBGC' en aflevering 'Finale dames DVV-FIOS'. Bekijk deze laatste hieronder (de andere vind u onder deze link naar het youtube-kanaal van RTV Slogo).

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331.

KPN/Telfort Kanaal 1371. TV Analoog: 67+.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl (ook voor de digitale live-uitzending!). Volg ook op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo.

[update 24 januari 2018: De omroep heeft HIER nog een deel geplaatst: Prijsuitreiking.]