Goeree-Overflakkee - Wist je dat je tegenwoordig ook via een App op je smartphone of tablet naar jouw lokale omroep kan kijken en luisteren? Download de app 'De Lokale Omroep' en zoek op postcode 3253 (ook wanneer jouw postcode anders is, zie onder). Via de app hebben gebruikers in heel Nederland toegang tot alle officiële lokale omroepkanalen. Dan vind je RTV Slogo en kun je onbeperkt live kijken naar de nieuwste tv programma’s van RTV Slogo en luisteren naar de beste muziekmix van 50 jaar popmuziek en informatieve radioprogramma’s zoals 'Goedemorgen Goeree-Overflakkee' en 'Sport Lokaal'. Lees hieronder meer.

De Lokale omroep

Via de app 'De Lokale Omroep' met postcode 3253, zijn TV- en radiokanalen van de lokale omroep dagelijks live te bekijken en te beluisteren. Je kunt kiezen uit verschillende lokale omroep kanalen in Nederland. De lokale omroep sector in Nederland bestaat uit ca. 280 omroepen die verspreid over heel Nederland een zeer belangrijke bijdrage leveren aan de lokale journalistiek. Via de app hebben gebruikers in heel Nederland toegang tot alle lokale omroepkanalen.

Voor Apple iOS en Android

De app De Lokale Omroep is te downloaden voor gebruikers van iOS en Android. Als je iOS gebruikt dan kan je de App Store gebruiken om de app te downloaden. Android gebruikers kunnen de app downloaden via Google Play.

Postcode 3253

Let op: Als je de app opent en naar RTV Slogo zoekt dan vind je jouw lokale omroep alleen maar via postcode 3253. Ook als je woonachtig bent in een andere postcode dien je bovenstaande postcode in te voeren!

Alle uitzendingen bij de lokale omroep

RTV Slogo's radiofrequenties:

  • Ether 105.6 FM (west)
    105.9 FM (oost)
  • Kabel 105.9 FM

De televisie-instellingen zijn:

  • Ziggo-digitaal: 36
  • Ziggo Cl+module: 311
  • KPN, Telfort, XS4ALL: 1371