Sommelsdijk - Peter Vroegindeweij uit Sommelsdijk (45), Tamara de Groot uit Nieuwe-Tonge (46) en Jeroen Witte (46 jaar) uit Middelharnis willen nog één laatste keer gebruik maken van "hun" klaslokaal aan de Langeweg te Sommelsdijk. Nog één keer, voordat het niet meer kan, want het gebouw van de voormalige Lagere Land- en Tuinbouwschool, wordt vervangen door Beroepscampus Goeree-Overflakkee. De veertigers organiseren een reünie op het eiland, van het examenjaar 1988 en 1989. Lees hieronder verder.

Jeroen: "In 2018 is het zo'n 30 jaar geleden dat een behoorlijk aantal leerlingen het diploma op de L.A.S. hebben gehaald, De Lagere Land- en Tuinbouwschool." Op 3 februari organiseren Peter Vroegindeweij, Tamara de Groot en Jeroen Witte een reünie van de examenklas van 1988 en 1989. "We willen daar zoveel mogelijk oud-leerlingen en leerkrachten voor uitnodigen. Vooral omdat volgend jaar een heel groot gedeelte van het oude schoolgebouw aan de Langeweg gesloopt gaat worden en plaats gaat maken voor nieuwbouw. Het leek ons daarom erg leuk om nog één keer met elkaar in de klas te zitten met oude leerkrachten voor de klas."

Het programma voor 3 februari bestaat tot dusver uit;
16:00 ontvangst met een bakje koffie
16:30 een kleine Quiz en opsomming van leuke anekdotes
17:30 eten

"…… en daarna, na al die jaren, de school misschien weer eens bekijken, lekker bijkletsen met elkaar en met oud-leerkrachten onder het genot van een hapje en een drankje. Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn en om al die “oude” koppies weer eens te zien? Stuur dan een mail naar reunielandbouwschool1988@hotmail.com. Wellicht is het een leuk idee om foto's uit die tijd mee te nemen. Hopelijk tot 3 februari 2018!"

Groetjes: Tamara, Peter en Jeroen.