Goeree-Overflakkee - De lokale televisiezender RTV Slogo blijft vernieuwen en is daarom per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om mee te werken aan nieuwe televisieproducties en te bouwen aan een vernieuwde lokale televisiezender voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee. De ploeg is van samenstelling veranderd en biedt nieuwe kansen! Lees hieronder snel verder.

Televisie maken is een uitdagend vak waar veel bij komt kijken en daarom zijn er ook veel onderdelen waar je jezelf in kan ontwikkelen. Denk hierbij aan tv programma’s presenteren, redactiewerkzaamheden, monteren of camerawerk. Het is allemaal mogelijk en jij kan aan de slag waar je het best tot je recht komt. Dus lijkt het je bijvoorbeeld leuk om verslag te doen van lokale evenementen, televisie-formats te bedenken of juist items voor te bereiden voor anderen? Bij RTV Slogo is er voldoende ruimte om je eigen talent te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.

Jarenlang heeft de omroep voor het produceren van televisie items samengewerkt met Eenhoornfilm en Filmgroep Focus uit Voorne-Putten onder leiding van Hans Leupe. Laatstgenoemde heeft per 1 mei jl. besloten om een stap terug te doen. Door dit besluit wordt er ruimte gecreëerd voor een jongere generatie om samen met de huidige vrijwilligers te gaan bouwen aan een televisiekanaal met nieuwe ideeën en een blik op de toekomst.

Dus ben jij het nieuwe gezicht van het televisiekanaal? Of ben je een redactietopper/technicus die graag op de achtergrond actief is? Meld je dan aan via info@rtvslogo.nl en dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in de studio.

RTV Slogo, de lokale omroep van Goeree-Overflakkee, is in 2014 gestart met radio en televisie uitzendingen. Met verslagen van live evenementen op het eiland, sportnieuws en programma’s over religie is de omroep inmiddels niet meer weg te denken van het eiland Goeree-Overflakkee. In de toekomst wil RTV Slogo zich nog verder ontwikkelen op het gebied van actueel nieuws, muziek, entertainment, sport, cultuur en achtergronden uit de regio Goeree-Overflakkee. Daar is de inzet van veel vrijwilligers voor nodig: "Sámen maken we Goeree-Overflakkee!"

Uitzendkanalen RTV Slogo:

TV

Ziggo Digitaal: 36

CI+ module: 331

KPN/Telfort/XS4All: 322

Analoog: 67+ (840.000MHz)

Radio

105.6FM (west) / 105.9FM (Oost)

Digitaal Ziggo: 915

KPN/Telfort/XS4All: 782

Website: www.rtvslogo.nl. Volg de lokale televisie ook Facebook en Twitter: @RTVSlogo