Middelharnis - Op 10 mei 2017 organiseerde voetbalvereniging De Jonge Spartaan een meidenclinic. De Jonge Spartaan organiseerde deze clinic speciaal voor meisjes en dames vanaf 6 jaar. Zowel leden als niet leden waren van harte welkom! Er hebben maar liefst 85 meiden deelgenomen van verschillende leeftijdscategorieën. Vele vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt om er een geslaagde avond van te maken. Lees hieronder verder en bekijk de video die de medewerkers van lokale omroep RTV Slogo voor u en jou maakten.

Op een zonovergoten Spartacus zijn er door de trainers en speelster van de dames teams verschillende oefeningen uitgezet over twee velden. Na het indelen van de teams is er met veel enthousiasme, plezier en beleving deelgenomen aan de oefeningen. De oefeningen stonden voornamelijk in het teken van kennis maken met voetbal, plezier beleven en samenspelen. De clinic werd uiteindelijk afgesloten met een penaltyreeks waarbij elk team iemand mocht uitkiezen die een penalty mocht nemen op de keepster van de dames van De Jonge Spartaan.

Vrouwenvoetbal wint aan populariteit en De Jonge Spartaan is trots dat zij hieraan kunnen bijdragen. De Jonge Spartaan kent inmiddels namelijk meer dan 100 actieve vrouwelijke leden verspreid over alle leeftijdscategorieën.

De meidenclinic was een groot succes en is voor herhaling vatbaar! Mocht je ook graag kennis willen maken met meidenvoetbal bij De Jonge Spartaan, dan ben je uiteraard van harte welkom! Voor meer informatie zie www.dejongespartaan.nl

Namens De Jonge Spartaan iedereen bedankt voor deelname aan de meidenclinic!