Ouddorp - In de vierde wedstrijd van dit volleybalseizoen, donderdag 9 november 2017, alweer een uitwedstrijd voor team Kriekel, in Rotterdam West tegen Hou Stand. De eerste overwinning werd dan eindelijk een feit. Toch een leuke opsteker na drie gelijke spelen in de vorige wedstrijden. Lees hieronder de uitslag door één van de leden.

"De eerste set werd gelijk goed begonnen en in tegenstelling tot de eerdere wedstrijden waarin de Kriekel vaak slap startte werd de set met goed spel ruim gewonnen. De tweede set verliep ook voorspoedig en ook hier kwam de Kriekel op een ruime voorsprong te staan. Door een sterke serie services van Hou Stand werd het toch nog bijzonder spannend in deze set. De Kriekel was even de weg kwijt en kreeg geen vat op de keiharde opslagen. Hou Stand wist zelfs nog langszij te komen. Na een time out en een 24-24 tussenstand hield de tegenstander toch niet stand en won de Kriekel de set nipt met 25-27. In de volgende twee sets liet de Kriekel zich niet meer verrassen. Deze werden weer ruim gewonnen en dus deed de Kriekel goede zaken met de volle 0-4 winst in deze wedstrijd."