Middelharnis - Moedige Moeders Goeree-Overflakkee organiseert ook in 2019 weer maandelijkse ondersteuningsworkshops, waarbij iedereen van harte welkom is. "Maandelijks komen we bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, maar vooral ook om actief vorm te geven aan het terugdringen van drugs- en alcoholgebruik onder de jeugd op ons mooie eiland. Dit doen we als aanvulling op de reguliere hulpverlening, maar we zoeken daarin de samenwerking met andere initiatieven. Via de telefonische hulplijn en bezoeken aan huis bieden we eilandbreed een luisterend oor en praktische hulp."De eerstvolgende workshop is op maandagavond 21 januari 2019. Lees hieronder verder.

Vervolg
Tijdens de workshops worden naast steun en een luisterend oor, ook handvatten aangeboden om beter om te leren gaan met verslaving van een naaste in de directe omgeving.

Welkom

De eerstvolgende avond zal gehouden worden op maandag 21 januari om 19.30 uur. Wijkcentrum Middelharnis, Doetichemsestraat 27. De toegang is gratis. Voelt u zich welkom!

Moedige Moeders, Wie zijn wij

Moedige Moeders: "Maandelijks komen we bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, maar vooral ook om actief vorm te geven aan het terugdringen van drugs- en alcoholgebruik onder de jeugd op ons mooie eiland. Dit doen we als aanvulling op de reguliere hulpverlening, maar we zoeken daarin de samenwerking met andere initiatieven. Via de telefonische hulplijn en bezoeken aan huis bieden we eilandbreed een luisterend oor en praktische hulp.
Daarnaast organiseren we workshops en thema-avonden en verzorgen we presentaties voor scholen verenigingen en kerken. Meer weten? Neem contact met ons op én neem een kijkje op de vernieuwde website!"

Kijk snel: www.moedigemoedersgo.nl