16 januari 2018, Goedereede - Een grote verrassing voor Tessa uit Goedereede. Zij heeft in de decembertrekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verraste Tessa met de cheque. Tessa is blij verrast: "Wat een fantastisch bedrag! Ik wil heel graag een keer met mijn vriend naar Curaçao. Dat gaat nu zeker lukken." Lees hieronder verder.

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Tessa uit Goedereede is op zondag 28 januari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19:20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Foto
Tessa (4e van links) uit Goedereede wint 100.000 euro bij de VriendenLoterij en ontvangt samen met haar vriend (links van Tessa) en familie een cheque uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors.