Goeree-Overflakkee - Sámen maken we Goeree-Overflakkee! Koole Media Service zet graag lokale bedrijven in de spotlights, door een gratis artikel te plaatsen in rubriek ''in 't zunnetje', op dé informatiewebsite op het eiland Goeree-Overflakkee: www.iGO.nl/zakelijk. Deze keer 'Een tuin vol verrassingen', waar Lisette Slingerland u welkom heet in haar pluktuin De Kruidenstee. "Mail de redactie en kom ook in aanmerking voor een gratis artikel van jouw bedrijf! Eerder kon u lezen van de Flakkeese Adriaan en Frans Lodder. Maar ook een mooi interview met Ben Schipper van Flakkee Lokaal was te lezen." Lees meer >>

Eetbare natuurtuin De Kruidenstee

"Men noemt het een 'Parel in Stad aan ’t Haringvliet' op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee."

Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee verwelkomt Lisette Slingerland met trots bezoekers in haar zelf aangelegde pluktuin De Kruidenstee. Een smaakvolle kleurrijke tuin in Stad aan ‘t Haringvliet waar ze zelf ontzettend van geniet en waar ze graag anderen van mee wil laten genieten. Ontdek deze rustige oase met zoemende insecten, verschillende geuren en kleuren en de rustieke sfeer.

Tuin vol verrassingen

De tuin is oprecht een grote verrassing. Bij iedere stap doe je nieuwe ontdekkingen en er lijkt geen einde aan te komen. Het is duidelijk dat hier met liefde voor tuinieren, geduld en kennis van zaken gewerkt wordt. Er is ontzettend veel te zien. Voor liefhebbers van moestuinieren en bijzondere kruiden en planten, eetbare bloemen en vruchtbomen is een bezoek aan de Kruidenstee een aanrader. Het is een genot om hier rond te lopen op deze mooie en sfeervolle plek. De moederplanten in de tuin zorgen regelmatig voor nieuwe aanwas. Deze biologisch geteelde planten staan voor je klaar op de verkooptafels. De tuin is geen pluktuin voor het samenstellen van boeketten.

Bezichtiging gehele tuin

De gastvrouw kan indien gewenst op afspraak tijdens een rondleiding boeiend vertellen over de kruiden en gewassen in haar tuin. En passant laat ze de gasten ruiken, proeven, voelen en ontdekken. Na genoten te hebben van de prachtig ingerichte tuin en uitgebreide kennis van gastvrouw Lisette wordt er thee getrokken van door de gasten zelf geplukte kruiden met daarbij een huisgemaakte appeltaart. Een bezichtiging kost €7,50 per persoon.

Knooppunt combi

De Kruidenstee is gelegen in een prachtige omgeving. De rust in de tuin is weldadig en de geuren en kleuren een cadeau. Een bezoek aan de tuin is perfect te combineren als stop voor wandel- of fietstocht, want deze is op korte afstand van de fietsroute tussen knooppunt 85/74 te vinden, of tijdens een autoritje over het mooie Goeree-Overflakkee.

Contact

De Kruidenstee, Vrouwtjesweg 78, 3243 AW Stad aan ‘t Haringvliet. Website: dekruidenstee.nl, tel. 06 1705 6073.

Openingstijden

De pluktuin is tot 1 oktober 2023 open op donderdagmiddag van 13:00-17:00 uur en vrijdagmorgen van 09:00-13:00. Op zondag is de tuin gesloten. Check voor vertrek voor de zekerheid of de tuin open is. Een bezichtiging van de gehele tuin is op afspraak.