Goeree-Overflakkee - Sámen maken we Goeree-Overflakkee! Koole Media Service zet graag lokale bedrijven in de spotlights, door een gratis artikel te plaatsen in rubriek ''in 't zunnetje', op informatiewebsite www.iGO.nl/zakelijk. Mail de redactie en kom ook in aanmerking voor een gratis artikel van jouw bedrijf! Eerder waren we in gesprek met de broers Adriaan en Frans Lodder. Deze keer laten we Ben Schipper graag aan het woord. Schipper is op de markt gekomen met Flakkeelokaal.nl. "Van, voor en door ons eiland!" Ook nieuwsgierig? Lees meer >>

Even voorstellen

"Mijn naam is Ben Schipper. Na jaren op de markt te hebben gestaan, kwam in maart 2020 de eerste lockdown, gingen de markten dicht en had ik daardoor geen inkomen. De nood werd een deugd en samen met mijn zwager heb ik in de Hoeksche Waard een webshop
opgezet met lokale producten. In januari 2022 ben ik met mijn gezin naar het prachtige eiland Goeree-Overflakkee verhuisd en vanaf 1 november heb ik de stap gezet om op dit eiland hetzelfde te gaan doen."

Mooi lokaal

Ben: "Op 'Flakkee' is zoveel moois te vinden: hardwerkende boeren, tuinders en ambachtelijke ondernemers. Ik vind het heel leuk om de producten van dit eiland te bundelen en u een mooi lokaal verspakket te kunnen aanbieden. Hiermee steunt u natuurlijk ook de boer, de lokale ondernemer én zijn we met elkaar bewust bezig met het milieu. De korte keten, eten van het eiland, korte lijntjes, gewoon heel logisch."

Flakkeelokaal

Schipper levert verse lokale producten, van boeren, tuinders en winkeliers op ons eiland, gratis aan huis op heel Goeree-Overflakkee. "Vers, gemak en duurzaam! Stel zelf uw eigen lokale bestelling samen met enkel producten van topkwaliteit! Als klant kunt u zo ook daadwerkelijk uw steentje bijdragen. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de invloed zal zijn. Laten we er met elkaar iets moois van maken!

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,"
Ben Schipper

---

>> Lees HIER het artikel terug van de broers Adriaan en Frans Lodder >>