Goeree-Overflakkee - Sámen maken we Goeree-Overflakkee! Koole Media Service zet graag lokale bedrijven in de spotlights, door een gratis artikel te plaatsen in rubriek ''in 't zunnetje', op dé informatiewebsite op het eiland Goeree-Overflakkee: www.iGO.nl/zakelijk. "Mail de redactie en kom ook in aanmerking voor een gratis artikel van jouw bedrijf! We laten deze keer de Flakkeese Adriaan en Frans Lodder aan het woord. De broers hebben een stofferingsbedrijf." Lees meer >>

Dirksland

De broers Adriaan en Frans Lodder hebben grote plannen op ons eiland Goeree-Overflakkee. "Inmiddels hebben we een bedrijfspand met showroom aangekocht op industrieterrein Watertoren te Dirksland." In het derde kwartaal van dit jaar hopen de mannen op deze mooie locatie te starten. "Tot die tijd kunt u natuurlijk gewoon bellen voor een afspraak bij u thuis!"

Familiebedrijf

De broers Adriaan en Frans Lodder wonen alweer meer dan 20 jaar in Middelharnis. Afkomstig vanuit Vlaardingen hebben zij het familiebedrijf 'Kees Lodder Woontextiel' in Vlaardingen voortgezet en zijn onder meer actief voor bedrijven met OnlineProjectstoffering. Adriaan en Frans: "In de regio, maar ook zeker op ons eiland Goeree-Overflakkee zijn we actief. Op verzoek komen we thuis bij onze klanten langs, met stalenmateriaal van PVC-vloeren, binnenzonwering, laminaat, vinyl en tapijt. Geheel vrijblijvend kunt u/jij dan een keuze maken, waarna alles direct ingemeten wordt en een mooie aanbieding gegeven wordt voor de gewenste producten en stoffering."

De gebroeders Lodder leveren alle merken pvc-vloeren, tapijten tegen zeer scherpe condities, mede door de grote volumes die ze kunnen maken door de 'projectstofferingstak'. "De private stofferingen worden uitgevoerd door geclassificeerde woningstoffeerders. Indien u overweegt om een nieuwe pvc-vloer of andere stoffering aan te schaffen, neem dan vrijblijvend contact met ons op; we helpen u graag!"

Contact

Frans Lodder (tel. 06-25344922)

Adriaan Lodder (tel. 06-46571394)

of via de mail: info@OnlineProjectstoffering.nl.