6 juli 2023, Ouddorp - Sámen maken we Goeree-Overflakkee! Koole Media Service zet graag lokale bedrijven in de spotlights, door een gratis artikel te plaatsen in rubriek ''in 't zunnetje', op dé informatiewebsite op het eiland Goeree-Overflakkee: www.iGO.nl/zakelijk. Deze keer laten we Jörgen Borsboom en Onno Meinen aan het woord, want: Natural High, viert dit weekend haar 20 jarig bestaan! "...van zeecontainer naar één van de grootste Beachclubs & surfplatforms van Nederland!" Vorige keer lazen we over 'Een tuin vol verrassingen', waar Lisette Slingerland u welkom heet in haar pluktuin De Kruidenstee. Lees meer >>

ENatural High bestaat 20 jaar: Beachfestival in Ouddorp

"...van zeecontainer naar één van de grootste Beachclubs & surfplatforms van Nederland!"

NATURAL HIGH

Wat ooit begon als een afstudeeropdracht van Jörgen Borsboom en Onno Meinen is 20 jaar later uitgegroeid tot een van de meest geliefde plekken op de Brouwersdam. Natural High is inmiddels een van de grootste beachclubs en (kite)surfplatforms van Nederland. De container van waaruit de kiteschool in 2003 is begonnen heeft heel wat jaren terug al plaats moeten maken voor het pand zoals we hem nu kennen. Het is echter niet alleen bij een kiteschool gebleven, een beachclub, beachbar een activiteitencentrum, surfshop en wingschool hebben zich bij deze locatie gevoegd.

Tweede locatie

Tevens kent het bedrijf een tweede locatie op Ouddorp Duin waar de surf- & skateschool een tweede surfshop en de surfcamps voor kids te vinden zijn. Dit jaar, markeert het jaar van hun 20 jarig bestaan en dat laat een instituut zoals Natural High niet zomaar aan zich voorbij gaan. “Tijd voor een goed feestje, eentje waar we het bij ons 50 jarig bestaan nog steeds over hebben.” werd er vorig jaar al geroepen vanuit het projectteam. Met het Beachfestival van aankomend weekend wordt woord bij daad gevoegd.

BEACHFESTIVAL OP 7, 8 & 9 JULI

Vrijdag 7 juli wordt afgetrapt met een ‘Celebration Party’. De programmering is verzorgd door de populaire Caipi Boys, die vorig jaar Goldband vaak op hun eigen line-up hadden staan voordat ze doorbraken. De Caipi Boys weten hoe er gefeest moet worden op zijn Natural High’s. De line-up is volgens de mannen dan ook “de line-up waar ze zelf jaloers op zijn”. Chicco, onder meer bekend van De Hollandse Nieuwe (SBS6), Fuck Fuck Fuck, ZEP, Golden Era en als afsluiter Trip Kip zullen deze avond acte de presence geven. Uniek is de continue programmering met twee tegenover elkaar gelegen podia!

Zaterdag 8 juli beloofd een warme ‘Tropical Summer Party’ te worden, waar niet alleen de Natural High huisband Snakes on Waves een flink feest zal bouwen, maar ook de DJ’s Daniël Canetta (Ibiza), Santos Suarez (BeachBoom), Masquraid (Vida Loca), Ishja V en Collectiv Combo. Tevens vindt er op zaterdag vanuit de surfshop een kite, wing en foil testival plaats met alle topmerken vanuit de scene. Een tombola waar loten voor verkocht worden kan niet ontbreken, de opbrengst hiervan zal volledig naar het goede doel Surf2Serve gaan. De hoofdprijzen alleen al zijn het meer dan waard om naar de viering van het 20 jarig bestaan te gaan.

Zondag 9 juli wordt het weekend afgesloten met een familie dag tijdens de ‘Sunday Funday’. Geschikt voor jong en oud dus. Er zijn dan ook diverse activiteiten te vinden voor kinderen zoals springkussens, een surf rodeo en schminken. Maar ook kun je een yoga sessie of ijsbad challenge ervaren. Kaarten voor dit festival worden enkel aan de deur verkocht, zondag wordt er geen toegang gevraagd en kan iedereen gratis komen genieten.

Verdere informatie is te vinden op www.natural-high.nl of op de Instagrampagina @naturalhighnl

Mail de redactie voor een gratis plaatsing

"Mail de redactie (info@igo.nl) en kom ook in aanmerking voor een gratis artikel van jouw bedrijf! Eerder kon u lezen van de Flakkeese Adriaan en Frans Lodder. Maar ook een mooi interview met Ben Schipper van Flakkee Lokaal was te lezen."