10 oktober 2020, Middelharnis/Sommelsdijk - Vanaf heden kunt u bij Jumbo Middelharnis gaan sparen voor gymvereniging MH-SD. "Voor elke €10,00 die u besteedt in de supermarkt (Jumbo) ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een school/vereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze vereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk nieuwe materialen en club tenues voor onze leden aanschaffen. In de supermarkt staat een drop-box waar u ze in achter kunt laten." Lees hieronder verder.

Vervolg

Onder DEZE LINK kunt u zien wat de spaardoelen van de gymvereniging zijn. "Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de “Jumbo Sparen met Elkaar” app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.

Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Indien gewenst kunt u uw gespaarde punten ook fysiek inleveren bij ons. Bij de ingang van de gymzaal staat vanaf volgende week een drop-box waar u ze in achter kunt laten.

Zoals te zien op bovenstaande foto zeggen de Freerunners van Stad a/h Haringvliet:
spaar mee voor MH-SD!"