10 april 2017, Middelharnis - Afgelopen zaterdag was het zover, het FIFA '17 toernooi in de kantine bij MSV & AV Flakkee. Het spel werd op 8 Playstation 4 consoles gespeeld en Mars Game Events organiseerde deze avond voor de leden. Het spelersveld deze avond bestond uit 34 kids uit de JO9 tot en met de JO17. Het waren leuke wedstrijdjes onderling met de spanning op de koppies. Lees hieronder een kort verslag door één van de aanwezigen.

"Arthur Bakelaar (JO11) was op dreef en maakte de het de oudere FIFA spelers deze avond knap lastig. Uiteindelijk bleven er aan het einde van de avond 3 spelers over die op het podium stonden. Op nummer 3 eindigde Gianluca Bosman, hij versloeg Arthur Bakelaar na strafschoppen. De titelverdediger van vorig jaar, Mike Schellevis, werd in de finale verslagen door Max Gouswaart.

Naast het voetbal worden er tal van andere activiteiten georganiseerd bij de weer bloeiende vereniging uit Middelharnis. Zo is er op goede vrijdag een Koppel Cup met 28 deelnemende teams. Daarnaast is er regelmatig een bingo en op 10 mei is er nog een spelmiddag voor de jongste jeugd. De ballenactie loopt ook weer goed waarbij alle nieuwe leden een mooie bal en gratis pannenkoeken krijgen. Bij de Mini-Pupillen hoeft er zelfs het eerste seizoen geen contributie te worden betaald."