Ouddorp - Als koploper met 2 punten voorsprong begon sportvereniging Kriekel aan de voorlaatste wedstrijd in Hoogvliet tegen het onberekenbare Yum. Meteen een loeiharde smash van Martijn Dijkgraaf en Kriekel liet zien dat het niets ging weggeven. Lees hieronder een kort wedstrijd verslag.

"Soepel kwam Kriekel op 0-7 en 5-10 maar even soepel kwam Yum terug naar 15-15 en vervolgens op voorsprong. Bij een tussenstand van 24-21 voor Yum herpakte Kriekel zich en won met 24-26 .Het de gehele uit acht spelers bestaande team was aanwezig, een unicum in de afgelopen 2 seizoenen en leuk meegenomen voor de sponsorfoto’s na afloop.

Met twee frisse wisselspelers kwam Kriekel in de volgende 3 sets niet meer in grote problemen. Eindigde de tweede set nog in 18-25, een ontketend Kriekel team walste in de derde set met 11-25 over Yum heen en haalde de benodigde 3 punten voor het kampioenschap binnen. Hierdoor verslapte de concentratie ietwat in de vierde set, maar ook deze wilde Kriekel perse winnen en deed dit dan ook met 18-25. De bloemen waren voor Yum, de bitterballen en het bier in de “vijfde” set voor Kriekel. De laatste wedstrijd op 19 april in Ouddorp is na deze klinkende 0-4 overwinning nu nog slechts een formaliteit."