Ouddorp - Dinsdag 21 maart 2017 is in de Dorpstienden het “ouder – kind toernooi” gehouden voor de badminton jeugd van de Kriekel. 24 jeugdleden met hun ouders hadden zich hiervoor opgegeven. Na een warming-up van trainer Ruud konden de wedstrijden beginnen. Lees hieronder een verslag door één van de aanwezigen op dit geslaagd toernooi.

"Er werd gespeeld in 3 leeftijdsklassen 8-9 jaar, 10-12 jaar en 13+ . In elke klasse werden spannende wedstrijden gespeeld van elk 10 minuten. Door de strakke planning van Charon, Linda & Marijke kon om 20.30 de prijsuitreiking plaats vinden. In de klasse 8-9 jaar was de 3e plaats voor Nikki vd Groef & vader, de 2e plaats voor Vivian Buurveld & moeder en de 1e plaats voor Nina Molenaar & vader. In de klasse 10-12 jaar gingen Lotte Rabouw & vader er met de 1e plek vandoor, gevolgd door Emma Meuleman & moeder 2e en Anne van Wijk & oom 3e. Bij de 13+ waren Sjaak Tanis & moeder 3e, Tobias van Dijk & moeder 2e en Jimmy Grinwis & moeder 1e.

Voor de winnaars waren er leuke prijzen beschikbaar gesteld door Bruna Ouddorp, The Old Smuggler, Eterij de Ring, Centerparcs Port Zelande & Happerij t Schouwtje. Sowieso nam elke deelnemer een kleinigheidje mee naar huis. Er is genoten van alle kinderen maar ook zeker van alle ouders en hun inzet! Er kan dus worden terug gekeken op een zeer geslaagd toernooi."