16 maart 2022, Oude-Tonge - De ChristenUnie Goeree-Overflakkee was afgelopen zaterdag 12 maart opnieuw ‘op tour’ over het mooie eiland om diverse dorpskernen te bezoeken.
In verband met quarantaine was de groep helaas niet compleet, maar dankzij het enthousiaste campagneteam, was dat geen probleem. Er werd zowel in Dirksland als in Nieuwe-Tonge gestart. Daarna was de ChristenUnie te vinden op D’n Diek in Middelharnis, in Oude-Tonge en in Ooltgensplaat. "Er volgden mooie en waardevolle gesprekken over uiteenlopende onderwerpen, van mantelzorg tot biodiversiteit!" Lees meer >>

Vervolg

"Het viel op dat er nog best veel zwevende kiezers zijn; deze kregen een flyer en werden verwezen naar de website (go.christenunie.nl) om het programma te bekijken. Naast de flyers werden er ook zakjes bloemzaad uitgedeeld, in de hoop dat deze zaadjes later dit jaar tot bloei zullen komen. Dat is wat de ChristenUnie ook voor het eiland wil, dat er recht gedaan wordt aan alle inwoners, zodat iedereen de kans krijgt om tot bloei te komen!"